Henkilökohtaista palvelua, juuri hotellinne tarpeiden mukaisesti

 

 

 

YKSILÖLLISYYS

 

Niin kuin Unikulman yksilöllinen vuode valmistetaan räätälöitynä käsityönä vasta, kun tiedetään, kuka siinä tulee nukkumaan, niin toteutetaan myös jokainen UnikHotel -palvelu. Yksilöllisyys on meille tärkeää niin vuoteissa kuin palveluissammekin.

 

UnikHotel -kokonaispalvelu sisältää kaiken, mitä hotellin nukkumisolosuhteita suunniteltaessa tulisi ottaa huomioon.  Henkilökohtainen palvelu ja ammattitaitoiset, juuri teidän hotelliinne sopivat ratkaisut varmistavat, että asiakkaanne nukkuvat ja voivat vierailunsa aikana erinomaisesti. Levännyt ja vireä asiakas on myös tyytyväinen asiakas.

 

 

MITÄ HOTELLINNE TARVITSEE?

 

UnikHotel -palvelu alkaa asiakkaan tarvekartoituksella. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tutustuu hotelliinne, asiakaskuntaanne ja vuodetarpeisiinne. Selvitämme, minkälaiset sängyt palvelevat parhaiten juuri teidän asiakkaitanne. Mikäli on aika päivittää vuodevaatevarastoja, meiltä saatte korkealaatuiset ja paloturvalliset peitot ja tyynyt. Tarvittaessa käytössänne ovat myös sisustussuunnittelijamme.

 

Kun olemme selvittäneet, minkälaisia ratkaisuja juuri teidän hotellinne tarvitsee, valmistamme, toimitamme ja asennamme tilaamanne tuotteet toivomananne ajankohtana.

 

 

LAATU

 

Hyvä uni on yksi parhaista kilpailuvalteista hotellialalla. Suurin osa hotellihuoneessa vietetystä ajasta vietetään vuoteessa. Tämän vuoksi on äärimmäisen tärkeää, että hotellihuoneen tärkein kaluste on erittäin miellyttävä ja kestävä.

 

Unikulman UnikHotel -sängyt valmistetaan laadukkaista raaka-aineista ja komponenteista kestämään kovaa ja toistuvaa käyttöä. UnikHotel -sängyt ovat laadukkaita hotellikalusteita, joissa yhdistyvät käytännöllisyys, terveellisyys ja tyylikkyys.

 

Unikulman UnikHotel -kokonaispalvelu hoitaa hotellinne nukkumisolosuhteet kuntoon. Henkilökohtaisen asiakkaan tarvekartoituksen avulla kerromme, mikä on paras ratkaisu juuri teidän asiakkaitanne ajatellen.

Unikulma Oy

Petikontie 4, 01720 Vantaa

 

Heli Savikko

+358(0)45-670 4858

heli.savikko@unikulma.fi

 

Lähetetään lomaketta...

Virhe palvelimessa.

Lomake vastaanotettu.