UnikHotel -hotellisängyt

 

 

 

Sänky on hotellihuoneen tärkein ja usein myös ainoa kaluste. Näyttävät sänkymme tuovat hotellihuoneisiinne tyylikkyyttä sekä helppohoitoisuutta. Verhoilussa käytämme erikoiskankaita, jotka ovat kestäviä ja helposti puhdistettavia.

 

Usein hotellihuoneessa sängyn päällä puretaan matkalaukkuja ja istutaan vuoteen reunalla. UnikHotel -sänkyjen reunarakenteet on vahvistettu niin, että sänky kestää kulutusta ja sen reunalla on hyvä istua. Sänkymalleista on valittavana runkojoustinpatja, jenkkivuode, sänkyrungon vaativa joustinpatja tai ylellinen moottorivuode.

 

 

Klassikko -hotellisänky on kestävä  ja korkealaatuinen perussänky. Se sopii monien erilaisten vartalotyyppien nukkuma-alustaksi ja siksi soveltuu erityisen hyvin hotellikäyttöön.

 

 

Legenda -hotellisänky on laadukas, osittain vyöhykejousitettu sänky, joka tukee ristiselkää ja joustaa pehmeästi hartian alueelta. Sänky antaa nukkujalle rennon ja luonnollisen nukkumisasennon.

 

 

Sinun -hotellisänky on ylellinen luksussänky sviittiin tai design-huoneeseen. Vuoteessa ylellisyys ja yksilöllisyys on viety niin pitkälle kuin se hotellivuoteen kohdalla on mahdollista. Tässä sängyssä hotellivieras saa ihanteellisen nukkumisasennon, joka saattelee nukkujan hyvään uneen.

 

 

UnikHotel -varasänkyjärjestelmä on käytännöllinen ratkaisu, kun tarvitaan lisäsänkyjä. UnikHotel -varasängyt ovat helppokäyttöisiä ja vaativat vain vähän säilytystilää. Varasänky säilytetään hotellisängyn alla ja voidaan tarvittaessa sijata käyttöön joko omaksi sängyksi tai parisängyksi toisen hotellisängyn kanssa.

 

 

Edellämainittujen sänkytyyppien lisäksi toteutamme asiakkaan

toivomuksesta täysin yksilöllisiä sänkyratkaisuja.

Unikulma Oy

Petikontie 4, 01720 Vantaa

 

Heli Savikko

+358(0)45-670 4858

heli.savikko@unikulma.fi

 

Lähetetään lomaketta...

Virhe palvelimessa.

Lomake vastaanotettu.