UnikHotel-vuodetekstiilit

 

 

Laadukkailla vuodevaatteillamme viimeistelet hotellisi sängyt. UnikHotel -hotellivuodevaatteet on valmistettu paloturvallisista SL1 luokitelluista materiaaleista, jotka kestävät hyvin toistuvaapesua +60°C:ssa.

 

 

UnikHotel -tyyny on laadukas ja kestävä perustyyny hotellikäyttöön. Se on valmistettu palamattomista SL1 -luokitelluista materiaaleista ja soveltuu näin erittäin hyvin julkisiin tiloihin. UnikHotel -tyynyä on saatavilla kolmea eri kovuutta (pehmeä, medium ja kova) ja kahta kokoa 50 x 60cm ja 60 x 80cm.

 

UnikHotel -peitto on suunniteltu ja valmistettu hotellikäyttöön. Se on palamaton ja SL1 syttyvyysluokiteltu. Unikhotel -peitto kestävä ja korkealaatuinen valinta peitoksi hotellinne vuoteisiin.

Alpha tyynynsuojalla helppohoitoisuutta hotellihuoneeseen. Vetoketjulla varustetun tikatun suojan sisällä tyyny säilyy puhtaana pitkään ja erillinen suoja on edullinen ja helppo pestä vaikka useinkin. Suojan koot kuten tyynyissäkin eli 50*60cm ja 60*80cm.

 

UnikHotel Alpha-tyyny on tikatulla päällisellä oleva

erikoistyyny. Paakkuuntumattoman sisuksensa ansiosta tyyny

on erittäin pitkäikäinen ja muhkea ratkaisu kauniiseen

petaukseen. Saatavilla kolme eri kovuutta (pehmeä, medium ja

kova) sekä kaksi kokoa 50*60cm ja 60*80cm.

Untuvatyynyt ja -peitteet ovat ylellisen helppohoitoisia materiaaleja myös hotellikäyttöön. Untuvatuotteet ovat pitkäikäisiä ja hengittäviä ratkaisuja silloin kun sisustuksessa vaaditaan erityistä ylellisyyttä.

Unikulma Oy

Petikontie 4, 01720 Vantaa

 

Heli Savikko

+358(0)45-670 4858

heli.savikko@unikulma.fi

 

Lähetetään lomaketta...

Virhe palvelimessa.

Lomake vastaanotettu.